FizioClinic

Suntem un centru dinamic, cu o echipă dedicată, cu experiență în domeniu, medicii noștri fiind recunoscuți atât pe plan locoregional, cât și la nivel național și internațional, majoritatea activând și în unitățile spitalicești de profil și clinici universitare, precum și în centre balneare cu paturi de interes național (Spitalul Clinic de Recuperare Eforie Nord – Clinica Grand, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol).

Punem în centrul atenției grija față de pacient, acordăm servicii medicale la nivel de excelență, suntem deschiși la tot ce este nou, suntem permanent informați.

Ne mândrim cu faptul că pacienții noștri devin în timp prietenii noștri, revenind permanent în clinică pentru a beneficia de servicii medicale de calitate.

Clinica noastră s-a dezvoltat încă din 2004, când a pornit timid la drum cu 3 angajați. De-a lungul anilor, datorită numărului de solicitări în creștere pentru serviciile medicale s-a dezvoltat continuu, ajungând în acest moment la peste 30 de angajați și colaboratori. Dispune de o suprafață generoasă, cu cabinete de consultații, săli moderne de tratamente fizioterapice, 2 săli mari de kinetoterapie și spațiu hidroterapie și masaj, organizate în două sedii alăturate, în care funcționează și noul compartiment de reabilitare copii.